Books/Könyvek

Összegyűjtöttük nektek a nyers vegán étkezéssel, életmóddal kapcsolatos könyveket! /Ha kihagytunk valamit, írjátok meg nekünk a nyersetelmagyarorszagon@gmail.com -ra! /

MAGYARORSZÁGON MEGJELENT KÖNYVEK magyarul

ADORJÁN ÉVA KÖNYVE
adorjan1
Egészséges finomságok

ANGELA STOKES KÖNYVE
690168_4
Élő ételfinomságok receptkönyve
Fordította és kiadta: Urbán Valéria

JOAN VON ROOIJEN KÖNYVE
TN6_B981259
Napeledel – Az élő ételek szakácskönyve
A Napeledel című receptkönyvem útmutatásként szolgál mindazok számára, akik természetes módon szeretnének táplálkozni. Aki forgatja és használja, megtudhatja belőle, hogy az Élő Ételek segítségével miként növelhetjük energiánkat és életerőnket, hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg kalóriaszámlálgatás nélkül ideális testsúlyunkat.

LÉNÁRT GITTA KÖNYVEI

showthumb (1)showthumb (2)showthumb (3)showthumb

Élő ételek könyve
Élő édességek könyve
Élő italok könyve
Lúgosítás élő ételekkel 

VICTORIA BOUTENKO KÖNYVEI
823659_5 828497_5 835382_4
12 Lépés a nyers étrendig – Lúgosítás természetesen
A nyers étel csodája
A nyerskonyha legjobb receptjei – A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre

Brian R. Clement – Theresa Foy DiGeronimo:
Élő ételek az egészségért
A nyers növényi konyha titkait tárja fel, mely út a fiatalság megőrzéséhez, és az egészség helyreállításához.

Dr. Douglas N. Graham: 80/10/10
80
Egy étrend, ami egyszerre képes egyensúlyt teremteni egészségében, testsúlyában, és életében
„Az olvasó olyan könyvet tart a kezében, amely tartalmazza a táplálkozással kapcsolatos, valamennyiünk számára szükséges információkat. Nem kell, hogy mindenki vasember legyen, vagy azzá akarjon válni, de annyival tartozik önmagának, hogy elolvassa ezt a könyvet.” Dr. Ruth E. Heidrich

 

Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely
23401_1bNyers ételek kincsestára
“Professzor Székely bár a múlt század harmincas éveiben írta ezt a könyvet, de tudományos tézisei a ma embere számára is nélkülözhetetlenek.És ugyanolyan meggyőzőek és vitathatatlanok,a praktizáló orvosnak az egészséges étrenddel kapcsolatos kijelentései is. “

ANGOLUL/IN ENGLISH

HEAL YOURSELF

The only one who can heal yourself is YOU!

Everything you need to know on how dramatically change your life and never get sick again. Many people have done this have had dramatic results. You can change your life with simple things that cost almost nothing, right in your own home, starting immediately. People are amazed at how quickly they start seeing and feeling results, not just in weight and health issues, but energy and hormine levels, memory and brain function, attitude, better sleep, better sex, better skin, hair and dramatically reversing aging. This is not just about food! It’s about total health.

For more information clickMarkus Rothkranz

An International Collection of Raw Vegetarian Recipes

People everywhere know that meals prepared without heat can taste great and improve their overall health. Yet raw cuisine cookbooks have always offered little variety–until now. In The World Goes Raw Cookbook, raw food chef Lisa Mann provides a fresh approach to (un)cooking with recipes that have an international twist.

After discussing the healthfulness of a raw food diet, The World Goes Raw Cookbook tells you how to stock your kitchen with the tools and ingredients that make it easy to prepare raw meals. What follows are six recipe chapters, each focused on a different ethnic cuisine, including Italian, Mexican, Middle Eastern, Asian, Caribbean, and South American dishes. And from soups and starters to desserts, every one’s a winner. There are even easy-to-follow instructions for growing fresh ingredients in your own kitchen garden.

For more information click: WorldGoesRaw-Cookbook

Whether you are already interested in raw food or are exploring it for the first time, the taste-tempting recipes in The World Goes Raw can add variety to your life while helping you feel healthier and more energized.

Lisa Mann is the author of
The World Goes Raw: An International Collection of Raw Vegetarian Recipes.

She is also the founder of Lisa’s Living Well, a nutrition and educational company focusing on raw food preparation. She brings healthy and easy-to-prepare raw food to the mainstream through classes and demonstrations. Lisa is a raw food teacher, with French culinary school training.

Lisa Mann’s background includes: Clinical Nutrition training at the Natural Healing Institute of Naturopathy, and Chef training at Chez Boucher Culinary School. Currently she is completing a Masters degree in counseling and working on her new book, which explores the connection between raw foods and controlling diabetes. When she isn’t working, Lisa enjoys spending time with her family, practicing yoga, bicycling, and taking long hikes in the woods. An avid traveler, she has spent many years exploring the globe in her quest for fun adventures, fantastic food and great health. Lisa firmly believes that everybody, no matter their shape or income, can benefit from the healing power of raw foods.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s